Uw eigen huurwoning op Aruba

Een woning op Aruba huren doe je via Sabana Liber. Deze prachtige huurwoning staat garant voor een geweldige vakantie op Aruba. Bekijk onze vakantievilla hier!

Een eigen huurwoning op Aruba: dat is anders vakantie vieren! Geen enkel hotel of appartement op Aruba kan op tegen de luxe van uw eigen vakantiewoning.

U huurt deze villa gemakkelijk via onze website. Benieuwd wat er in deze Arubaanse vakantievilla te vinden is?

 

Huurwoning Sabana Soño

Huurwoning Sabana Soño heeft alles in huis voor een zeer geslaagde vakantie op Aruba!

Deze luxe Arubaanse huurwoning staat midden in de villawijk Sabana Liber. Deze wijk is op Aruba zeer populair en veilig, en de huurwoning Sabana Soño ligt centraal in Noord. Binnen vijf minuten staat u vanuit uw huurwoning op de stranden Palm Beach en Eagle Beach. Bent u van plan om uit te gaan? Vanuit huurwoning Sabana Soño is het ook maar vijf minuten rijden naar het uitgaansleven en de luxe hotels. Dit gedeelte wordt op Aruba ook wel het High Rise gedeelte genoemd.

Vanuit de huurwoning staat u binnen 10 minuten in een grote supermarkt en ook Oranjestad ligt op steenworp afstand van deze vakantievilla.

De huurwoning is modern ingericht, biedt veel privacy en alle kamers hebben een eigen airco. De ramen en schuifpuien rondom de hele huurwoning zijn voorzien van horren. Zo kunt u overdag en 's avonds alles open zetten. De keuken van uw vakantievilla is voorzien van alle gemakken o.a. eettafel, buffetkast, koelkast, afwasmachine en voldoende bestek, servies, pannen. Op ons eigen terrein kunt u uw huurauto parkeren.

Het huis is aangesloten op het elektriciteits-, waterleiding-, telefoon- en kabelnet. Er is gratis wifi beschikbaar en er is een alarminstallatie aanwezig.

Lees hier meer over deze huurwoning!