Privévilla op Aruba huren

Deze Arubaanse privévilla kunt u deze vakantie huren! De huurwoning is modern ingericht en biedt volop privacy. Alle kamers hebben een eigen airco, zodat u 's nachts in een koele kamer kunt slapen. De ramen en schuifpuien zijn voorzien van horren, waardoor overdag en ’s avonds alles open gezet kan worden en er een heerlijke wind door de woning waait. 

Uw privé vakantievilla met eigen zwembad

Het zwembad van de vakantievilla Sabana Soño heeft een zoutwaterinstallatie. Het zwembad van dit huurhuis wordt 2 keer per week door onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat uw privézwembad schoon blijft. Het water, zout en chloor wordt netjes op peil gehouden. Zo kunt u in uw Arubaanse huurwoning genieten van een verfrissende duik in uw eigen zwembad!

Het zwembad van deze vakantievilla heeft een inloopgedeelte en loopt geleidelijk af naar het diepe gedeelte. Ook heeft het privézwembad een zitgedeelte waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Het is ook mogelijk om in de tuin van uw vakantievilla te douchen in de buitendouche! Bij het zwembad van dit huurhuis op Aruba is een gazebo geplaatst waaronder u heerlijk in de schaduw van de warmte van Aruba kunt genieten. Er zijn voldoende ligbedden aanwezig.

Lees hier meer over het zwembad van deze vakantievilla op Aruba